Ammatti­järjestäjän palvelut kotitalouksille!

Tuntuuko, että tavarat valtaavat kodin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja aloittaa? Kotona voi vallita stressaava ilmapiiri, sillä tavarat ovat ottaneet haltuun tilan ja luovat ympärille levottomuutta. Tavarat tuntuvat olevan aina hukassa ja pian huomaat, että myös ajatukset ja keskittyminenkin alkavat kadota. Tavarapaljous rasittaa mieltämme tiedostamattamme.

Tavarapaljous

Saatat järjestellä ja siirrellä tavaroita paikasta toiseen päivittäin, eikä aikaa jää tehdä itseä kiinnostavia asioita, nikkaroida, leipoa, askarrella, lukea tai jotain muuta mistä nautit. Huomaamatta tavarat vievät niin ajatuksesi kuin aikasi. Kotona toivomme saavamme levähtää päivän työstä ja arjen hektisyydestä, mutta useimmiten aikamme menee huomaamattamme murehtimiseen, että pitäisi siivota ja karsia tavaraa, tai konkreettisesti päiväsi kuluvat tavaroita siirrelle paikasta toiseen ja etsien kadonneita. Tuntuu, että elät vain tavaroille.

Sotkuinen huone

Kulutusyhteiskuntamme on mahdollistanut sen, että meille on tarjolla sitä sun tätä tuiki tarpeellista ja edullisesti. On osta 3, maksa 2 tarjouksia ja muita upeita kampanjoita, joiden tarkoitus on saada ihmiset ostamaan enemmän kuin tarpeeksi. Myös isot elämänmuutokset ovat voineet aiheuttaa tavarapaljouden koteihimme. Lasten syntyminen, muutot, erot, läheisen kuolema tai muu iso mullistus, esimerkiksi sairaus, on voinut aiheuttaa huomaamattamme tavaravirran kotiimme.

Ostoskassit Poika istuu pahvilaatikossa

Miksi tarvitsen ammattijärjestäjän apua?

Meille syntyy tavaroihimme tunneside heti kun saamme ne itsellemme, ostimme ne itse tai saamme lahjaksi. Voi olla vaikea luopua jostain tavarastasi, vaikkei sille ole mitään järkevää syytäkään. Saatat siis omistaa useamman kappaleen samanlaisia tavaroita, vaikka yksikin riittäisi vallan mainiosti. Ammattijärjestäjä katsoo tavaramäärääsi ulkopuolisen silmin, ilman tunnesidettä tavaroihisi, ja ottamalla ammattijärjestäjän avuksesi, saat nopeammin tuloksia aikaan sekä auttaa Sinua luomaan uusia rutiineja.

Nainen ja muuttolaatikot Liinavaatekaappi

TavaraTaituri auttaa Sinua karsimaan ylimääräiset tavarat ja järjestämään jäljelle jääville tavaroillesi loogiset ja toimivat paikat. Minun tehtäväni on auttaa Sinua luopumisprosessissa, aina alusta loppuun saakka. Tehtäväni on tukea Sinua päätöksien teossa, herättää miettimään tavaroiden määrää ja niiden tarpeellisuutta. Käymme yhdessä tehokkaasti, Sinun tahtiisi, läpi tavarasi, karsimme ja lajittelemme ne oikein kierrätykseen, roskiin ja kotiin jääviin ja luomme tavaroille loogisen paikan, niin vältyt jatkossa myös turhilta ostoksilta, kun tavara löytyy ilman suurta etsimistä ja vaivaa. Autan tarvittaessa myös kierrätykseen menevien tavaroiden poistossa.

Vaatteita hengarissa

Ammattijärjestäjällä on täysi vaitiolovelvollisuus ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsenet noudattavat yhdistyksen eettisiä sääntöjä työssään. Ammattijärjestäjä ei koskaan ota itselleen asiakkaan tavaroita edes lahjana.

Ammattijärjestäjä ja vaitiolovelvollisuus

Kotitalousvähennys ammattijärjestäjän palveluista

Ammattijärjestäjän palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennys on vuonna 2019 -50% 2400€:n saakka ja omavastuu on 100€. Voit hakea kotitalousvähennyksen omassa verotuksessasi. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä voit lukea vero.fi sivuilta.