Nina

Koulutettu ammattijärjestäjä
palveluksessasi

Olen Nina Päivinen, kuopiolainen koulutettu ammattijärjestäjä ja entisöintiartesaani sekä äiti, joka rakastaa kaikkea kaunista ja vanhaa.

Nina Päivinen

Nina Päivinen

Koulutettu ammattijärjestäjä

Nina Päivinen

Koulutettu ammattijärjestäjä

Minulla on pitkä työhistoria asiakaspalveluammateista ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Adhd-lapsen äitinä osaan ajatella järjestämistä myös neuropsykologisten haasteiden kanssa elävien näkökulmasta. Myös oman vanhemman muistisairaus on opettanut valtavasti näkemään asioita myös sen näkökulman kautta ja miten voi järjestämisellä ja tavaroiden sijoittamisella helpottaa muistisairaan arkea.

Tarjoan järjestämisen palveluita koteihin ja työpaikoille, joiden avulla saat Sinua miellyttävän loppuratkaisun sekä tilaa ja aikaa tärkeimmälle, itse elämälle. Avullani saat arkeesi toimivuutta ja samalla vapautuu aikaa nauttia elämästäsi, harrastaa ja kotitöihin kuluva aika vähenee.

Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Halutessasi voin suositella sinulle myös oman alueesi koulutettua ammattijärjestäjää. Esimerkiksi Joensuussa sinua palvelee Tavaravalmentaja Sanna Koskinen


Suomen ammattijärjestäjät ry

Mitä ammattijärjestäjä tekee?

Ammattijärjestäjä auttaa asiakastaan karsimaan turhat ja ylimääräiset tavarat, paperit ja dokumentit sekä järjestämään jäljelle jäävät loogisille ja toimiville paikoille. Teen työtäni yhdessä asiakkaan kanssa, häntä kuunnellen, kannustaen ja ohjaten haluamaansa suuntaan. Olen läsnä hetkessä ja asiakasta varten. Minua sitoo ammattijärjestäjänä ehdoton vaitiolovelvollisuus ja noudatan työssäni Suomen Ammattijärjestäjät ry:n eettisiä ohjeita.

Ammattijärjestäjä Nina Päivinen

Pidän myös luentoja, kursseja ja koulutuksia. Syksyllä 2019 starttaa ensimmäiset kurssit kansalaisopistoissa Pohjois-Savossa. Käyn luennoimassa ja esittelemässä ammattijärjestäjän työtä myös yritysten ja yhdistysten asiakasilloissa ja tyhy-päivillä yms. Kurkista myös blogin puolelle, joka löytyy valikosta.

" Tavara­haasteita?
Ammatti­järjestäjä auttaa! "

Asiakaskokemuksia ja palautteita

Mistä Sinä haaveilet? Usein unohdamme unelmoida ja elämme vain päivästä toiseen siirrellen tavaroita, siivoten ja tyytyen osaamme. Entä jos asetatkin itsellesi unelmat ja lähdet työskentelemään niitä kohti pienin askelin? Jos unelmiisi liittyy lisää aikaa perheelle, harrastuksille, itselle tai rauhallinen ja levollinen koti, siistittynä turhista ja mahdollisesti stressaavistakin tavaroista, niin ammattijärjestäjänä voin auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Onnellinen perhe ja pienet lapset

"Olemme olleet tyytyväisiä koko perhe Ninan palveluun ja apuun, mitä häneltä olemme saaneet. Olemme saaneet kotiin järjestyksen tavaramäärän järkeistämisen jälkeen ja siivoamiseen ei kulu enää useita tunteja, kun kaikelle on oma paikkansa. Olemme saaneet myös lisää aikaa tehdä yhdessä perheenä asioita mistä nautimme sen sijaan, että aika kuluisi tavaroiden järjestelyyn ja siirtelyyn paikasta toiseen. Arki on helpottunut valtavasti."

K.N.


               "En malta odottaa jatkoa muihin huoneisiin"


"Alkuun en tiennyt yhtään, mitä on tulossa ja miten tavaroiden järjestely saadaan alkuun. Alkukartoitus jännitti ja jopa vähän hävetti näyttää oma koti, omat tavarat ja kaappien sisällöt, kun joka kohta ja nurkka pursisi tavaraa. Ninan rauhallinen, luotettava ja ymmärtäväinen olemus helpotti omaa oloa paljon jo kartoitustilanteessa. Tuli tunne, ettei ole hätää ja asiat saadaan kuntoon. Aikataulutus tehtiin ja suurena yllätyksenä oli ettei järjestelyä tarvitse tehdä yksin!


Ensimmäinen osa on nyt tehty ja järjestykseen käytetty aika meni siivillä ja yllättävän helposti! Nyt ihastelen ja ihmettelen ensimmäisen huoneen järjestystä ja siisteyttä. En malta odottaa jatkoa muihin huoneisiin!"

N.N.


Ota yhteyttä tai tilaa lahjakortti.