Taklaa tavarat joulukalenteri

Tervetuloa Taklaa Tavarat-joulukalenterin pariin!

Huomenna se alkaa, nimittäin Taklaa Tavarat-joulukalenteri!!!


Joulukalenterin luukuista löydät 24.päivän ajan vinkkejä kodin tavarahallintaan ja koska opiskelen parhaillaan myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, LCA Life Coachiksi, niin saat myös hyvänmielen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vinkkejä arkeesi. Joulukalenterin luukkujen tehtävät ja vinkit ovat pieniä arjen toimintoja helpottavia, eivätkä vaadi sinulta suurta ajallista panostusta. Halutessasi toki voit tehdä luukkujen tehtävät laajempinakin kokonaisuuksina.

Voit tilata tästä itsellesi maksuttoman Taklaa Tavarat-joulukalenterin värityspohjan, jonka on tehnyt ihana ystäväni Mari Pölkki Seinäjoelta. Väritä sitä mukaan luukut kun saat tehtävät tehtyä ja jaa ihmeessä aikaansaannoksesi luukkujen tehtävistä myös pitkin joulukuuta sosiaalisessa mediassa. Tägää #taklaatavaratjoulukalenteri2020 @tavarataituri niin jaan mielelläni kuvia omissa sosiaalisen median kanavissani. Tägäämällä ja jakamalla joulukalenterin vinkkejä eteenpäin, tuet samalla pienyrittäjää ilman rahallista panosta <3 Sydämellinen kiitos siis jo etukäteen jokaisesta tägätystä ja jaetusta postauksesta <3

Tervetuloa siis mukaan!

Vinkki!

Vaikka luukkujen tehtävät eivät vaadi suurta ajallista panostusta, niin varaathan kuitenkin aikaa päivittäin kalenterista jo valmiiksi 15-30 minuuttia. Näin saat vietyä pieniä tehtäviä eteenpäin ja saat tuloksia aikaan!

Ihanaa marraskuun viimeistä päivää!

Rakkaudella,

Nina <3

Tilaamalla TavaraTaiturin uutiskirjeen ja joulukalenterin tästä, saat joulukalenterin muistutuksen suoraan sähköpostiisi!