8. luukku


8. luukku - Miljoonalaatikko

Joulu tulla jolkottaa ja tänään kahdeksannen luukun avulla käydään kodin miljoonalaatikon kimppuun. Miljoona laatikko on laatikko, joka vaivaa hieman mieltä aina kun sen avaa ja sen läpikäymistä usein välttelee, sillä se kätkee sisäänsä mitä moninaisempia asioita joille ei ole oikeastaan paikkaa kodissa.  Löytyykö sinulta miljoonalaatikko keittiöstä vai onko se kenties askartelutarvikke- tai työpöydän laatikko? 


Ensimmäisenä tyhjennetään koko laatikko. Mitä kaikkea sieltä löytyykään? Varaa valmiiksi roskapussi viereesi sekä kassi tai laatikko, mihin keräät ne tavarat jotka kuuluvat muualle kodissasi. Käy läpi laatikko, laita roskiin ne mitkä sinne kuulluvat ja mieti, mitkä ovat tarpeen säilyttää. Onko kaikille jo olemassa jossain kodissasi paikka vai tarvitsevatko ne oman, selkeän paikan? Lokeroita entinen miljoonalaatikko pienemmillä laatikoilla ja sijoita siihen kuuluvat tavarat kategorioittain paikoilleen. Kun jaat isomman laatikon osiin pienemmillä, ei tavarat lainehdi pitkin laatikkoa ja laatikkosi säilyy siistinä.


Vinkki!

Muista olla armollinen itsellesi. Usein odotamme nopeita tuloksia kun ryhdymme kodin tavaroiden karsintaan. Se vie kuitenkin aikaa ja pienin askelin pääset perille kyllä, kun sen aika on. 


Voit halutessasi jakaa sosiaalisessa mediassa päivän poistoista, onnistumisista, ahaa-elämyksistä yms kuvia tägäämällä #taklaatavaratjoulukalenteri2020 ja @tavarataituri . 7.päivän luukun löydät täältä!

Ihanaa joulukuun 8. päivää!

Rakkaudella,

Nina <3

Tilaamalla TavaraTaiturin uutiskirjeen ja joulukalenterin tästä, saat joulukalenterin muistutuksen suoraan sähköpostiisi!