12. luukku


12. luukku - Alusvaatteet ja sukkalaatikot

Tänään ollaan jo puolivälissä jouluun... Tämän päivän luukussa karsitaan alusvaatteet ja sukat. Nämä kategoriat kuuluvat helposti läpikäytäviin ja onkin näppärät käydä läpi vaikka television ääressä jos tuntuu, ettei aikaa muuten arjesta löydy. 


Kun ryhdyt karsimaan näitä kategorioita, niin ole kriittinen ja laita pois myös sellaiset joiden kohdalla mietit, vieläköhän tulee käytettyä. Voit käydä läpi omasi sekä jos jaksat ja ehdit, niin lasten sukat ja alusvaatteet on hyvä kanssa käydä läpi.

  • Karsi selkeät eli reikäiset, parittomat, venähtäneet ja käyttämättömät.
  • Tarkista alusvaatteista myös yläosien mahdolliset kaarituet ja olkaimet.
  • Pohdi, mikä on riittävästi myös sukissa ja alusvaatteissa. Millä määrällä selviät, vaikka sattuisi jotain yllättävää. 
  • Luo paikat. Tykkäätkö pystyviikata? Kokeile sukkien ja alusvaatteiden kohdalla myös pystyviikkausta. Lokeroita isommat laatikot pienemmillä. Luo kuitenkin sellainen säilytyspaikka alusvaatteillesi ja sukillesi, että se on sinulle sopiva äläkä tee liian vaikeaa siitä.


Vinkki!

Täältä pääset katsomaan JOULUN SUPERTARJOUKSEN ja lukemaan Taklaa Tavarat-kurssista tarkempaa tietoa!  Tarjous on voimassa vain 16.12. asti.


Voit halutessasi jakaa onnistumisistasi kuvia myös Instagramissa. Kiitos jos tägäät mukaan myös #taklaatavaratjoulukalenteri2020 ja @tavarataituri 

Ihanaa joulukuun 12. päivää!


Rakkaudella,

Nina <3

Tilaamalla TavaraTaiturin uutiskirjeen ja joulukalenterin tästä, saat joulukalenterin muistutuksen suoraan sähköpostiisi!